Class Schedule

Mondays

  • 6:00-7:30pm

    Children’s Class 1 1/2 hours

  • 7:30-10:30pm

    Long Fist & Praying Mantis INTENSE Class 3 hours

Tuesdays

  • 10:30-12:00pm

    Long Fist, Tai Chi Chuan & Praying Mantis Class1 1/2 hours

  • 6:30-8:30pm

    Long Fist & Tai Chi Chuan 2 hours

  • 8:30-10:30pm

    Realistic Combat Applications 2 hours

Wednesdays

  • 6:00-7:30pm

    Children’s Class 1 1/2 hours

  • 7:30-10:30pm

    Long Fist & Praying Mantis INTENSE Class3 hours

Thursdays

  • 6:30-8:30pm

    Long Fist & Tai Chi Chuan Class2 hours

Fridays

  • 6:30-8:00pm

    Children’s Class 1 1/2 hours

  • 8:00-10:00pm

    Ba Ji and Pi Qua Advanced Class2 hours

Saturdays

  • 7:00-9:00am

    Tai Chi Chuan, Long Fist, & Praying Mantis Class 2 hours

  • 9:00-11:00am

    Tai Chi Chuan, Long Fist, & Praying Mantis Class 2 hours

  • 11:00-1:00pm

    Ba Gua Class 2 hours

  • 2:30-4:30pm

    Children’s Class 2 hours

  • 4:30-6:30pm

    Children’s Class 2 hours

Sundays

  • 9:00-11:00am

    Tai Chi Chuan Class2 hours

  • 1:00-3:00pm

    Children’s Class 2 hours

  • 3:00-4:30pm

    Weapons and Beginner Adult’s Class 1 1/2 hours